Despre noi

Beneficiind de o vasta experienta in domeniul frigotehniei, societatea noastra vine in intimpinarea nevoilor actuale ale clientilor nostrii printr-un nivel inalt de calitate, profesionalism si maxima promtitudine, astfel incit sa poata satisface cele mai exigente necesitati ale pietei din acest domeniu.

Inaltul grad de specializare dobandit de catre societatea noastra provine in primul rind din lucrarile efectuate in cadrul marilor retail-eri existenti pe piata la ora actuala in tara noastra.
In speranta unei colaborari reciproc avantajoase si pentru mai multe informatii referitoare la datele prevazute, va stam intotdeauna la dispozitie pentru a va ajuta sa faceti cea mai corecta alegere, potrivita exigentelor si nevoilor dumneavoastra.

Servicii

Oferim o gama larga de servicii de instalare, service, mentenanta si intretinere a echipamentelor frigorifice alimentare, sanitare, electrice, termice, de climatizare, ventilatie etc.

Detalii »

De ce noi ?

Avem o experienta de mai mult de 10 ani in efectuarea lucrarilor de montaj si service a instalatiilor frigorifice, vitrinelor si camerelor frigorifice atit de refrigerare cit si de congelare.

Detalii »